Steunkousen Sockwell Featherweight Heren (ultra dun)

32.50

Voel u langer energiek met de steunkousen Steunkousen Sockwell Featherweight Heren (ultra dun). Een trendy klasse 1 compressiekous voor Heren

Steunkousen Sockwell Featherweight Heren (ultra dun)

De Steunkousen Sockwell Featherweight Heren (ultra dun) zijn de dunste sokken in het Sockwell assortiment. De klasse 1 compressiekous voor dames is hierdoor nóg comfortabeler om te dragen. De matige compressie in de kousen stimuleert de bloedsomloop voor een energieker gevoel na een lange dag staan, zitten of reizen. Tevens worden opgezwollen en vermoeide voeten en benen geminimaliseerd.

De maximale omtrek bij de kuit is ongeveer 55 centimeter.

Deze stijlvolle en ultra dunne compressiesokken zijn geschikt voor iedereen! Ze kunnen de hele dag gedragen worden. Of het nu naar het werk is, op reis, tijdens een festival of thuis op de bank. Wat deze compressiekousen uniek maakt is dat ze super dun zijn. Ze zijn bijna zo dun als een panty en hierdoor nóg comfortabeler om te dragen.

De druk is 15-20 mmHG en wordt ook wel klasse 1 genoemd. De sokken sluiten perfect aan om de voet en tegelijkertijd hebben de tenen alle vrijheid om te bewegen door de in gebreide ‘toe-box’. De sokken voorkomen vermoeide en opgezette voeten & benen en helpen spataderen tegen te gaan. Dit maakt de compressiekousen ook uitermate geschikt om te dragen tijdens een zwangerschap. Ook zijn ze onmisbaar tijdens lange vluchten en lange auto ritten. Ze zitten namelijk erg comfortabel en gaan trombose (bloedpropjes) tegen.

Alle Sockwell sokken zijn naadloos, antibacterieel en bestaan uit de unieke combinatie van de fijnste merinowol en bamboegarens. Een combinatie die zorgt voor een regulering van natuurlijke geurtjes (zweet) en ervoor zorgt dat de voeten op een constante temperatuur blijven.

De wol is van het fijnste materiaal en dat betekent dat de wol niet kriebelt, omdat de huid de wolvezel niet kan voelen. De vezeldikte is slechts 19,5 micron, wat de sokken zo zacht maakt als kasjmier, maar toch betaalbaar blijven. Kortom, voel je beter in stijl met Sockwell!

Materialen Steunkousen Sockwell Featherweight Heren (ultra dun)):

    • 32% Merinowol
    • 32% Bamboe
    • 28% Stretch Nylon
    • 8% Spandex

Aantrek instructie

SockWell Aantrekinstructie

Extra informatie

Kleur:

Khaki, Navy, Zwart multi

Maat:

,

Merk

Koustype

Kniekous (AD)

Drukklasse

Drukklasse 1: 15-20 mmHg

Keuze